torsdag 1 januari 2009

Nyår och spårträning

Då är 2008 slut och 2009 har precis börjat! Ska bli spännande att se vad detta året har att erbjuda.

I förregår var vi ute och spårade. Jag lade två spår som fick ligga i en timme. Det första gick inte så bra då han gick i ett alldeles för högt tempo kom han ur sig några gånger, han hittade dock snabbt tillbaka igen. Andra spåret gick däremot riktigt bra, det är helt klart det bästa han spårat. Vi fick även med oss husse ut så att han kunde ta lite bilder.

Vi har även tränat en del lydnad. Då jag varit sjuk från och till har vår träning blivit mycket lidande och i dagens läge känns det som om att vi inte kan någonting :) Vi har nu riktat in oss på sitt, ligg och fotposition. Vill att han ska kunna detta med bra stadga innan vi går vidare. Detta tränar vi samtidigt som vi kommer jobba mycket på spårandet. Även där är vi precis i början :) Jag jobbar här med näringsspår med STOR fokus på noggrannhet. Det får ta den tid det tar, perfektion går inte att skynda :).

I helgen ska vi på träning hos vixax. Detta ska bli jätte skoj! Vi kommer dock med all säkerhet vara dem som kan MINST :) Lillkillen är ju bara sju månader :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar