söndag 23 november 2008

Städdag!

Dagen har gått åt till att städa, inge skoj alls. Att det ska ta sån tid! Funderar på att anlita städhjälp. Tänk så skönt det varit att slippa detta onda ting. Så mycket tid man hade sparat! Men sen är det ju det där med att främmande människor ska rota bland mina saker, hmm.. nja..

Nu har vi det hyfsat rent här hemma igen iallafall, får se hur länge det varar denna gången. Rätt skönt nu när det är fröset ute, hundarna drar inte in lika mycket grus. Hela vår tomt är ju för tillfället helt upp och ned. Vi håller på att göra i ordning här men det hann bli för kallt för att så gräs så det får vänta tills i vår.

Mitt i allt städande åkte jag och Jagger iväg till mamma och hämtade Liam. När vi ändå var där passade vi på att ta en runda i skogen. Det blir så lätt att det blir samma gamla vanliga rundor här hemma.

Vi passade på att träna lite när vi ändå var ute. Kastade upp kampdutten i skogen så han fick springa och leta reda på den. Det var roligt att kolla på hur han det första gångerna bara kastade sig rakt ut i skogen utan och ha någon hum om hur han i hela friden skulle leta reda på den. Efter en liten stund såg man hur det gick upp ett ljus för honom och han började använda nosen. Nu gick det mycket bättre och han jobbade faktiskt på väldigt bra. Han verkade tycka att det var jätte skoj.

Efter en stund när vi var på väg tillbaka kom en tjej joggandes och eftersom att jag hade fullt upp med att koppla mammas hund som också var med idag lyckades jag bara ge Jagger komandot sitt och hoppades och bad om att han ej skulle springa efter henne. Han brukar älska att rusa efter och bita i allt som rör sig. Men söta lilla jagge bara satt kvar och tittade lite på henne. Ibland imponerar han ordentligt.

Hoppas alla har haft en toppen helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar