lördag 22 november 2008

Kursavslutning

Vilken dag!
Eftersom att jag var på kurs i Göteborg förra helgen missade jag valpkursen den gången. Vilket jag informerade dem om gången innan. Idag skulle det vara gemensam kursavslutning klockan 10.00 stod det på klubbens hemsida. Så jag körde ut där så att jag var där lite tidigare. Väntade på andra från samma kurs men där kom ingen. Efter en stund kom hela gänget ut från klubbstugan och undarde varför jag var så sen. Sen? Japp de hade börjat redan halv 9 och var nu nästan helt klara.

Hade jag fått någon information om detta? Nepp. Förklarade för instruktörerna som svarade med att sånt här får ni hålla koll på själva. Hmm.. okej, men det stod ju på hemsidan.. jaja.. skit samma. Kände inte att jag var i något större behov av den ändå, men det kunde ju varit kul att vara med.

Vi brydde oss inte så mycket om det utan körde vårt eget lilla träningspass. Sambon var faktiskt med idag *wow* så jag passade på att göra lite inkallningar med fokus på tempo. Vi körde även lite positioner vilket han äntligen börjar förstå nu.

Nu börjar det märkas av att han är en riktig brukshund som kräver mycket för att kunna göra utlopp för sin energi. Vilket jag tycker är super kul!

Nu ska vi börja öka motionen lite smått. Tänkte att han om några veckor skulle få prova på att simma lite i bassäng. Det är en perfekt motionsform. Vi ska bara ta och hitta ett bra ställe här i närheten. Vet att där finns en bassäng i Vinslöv så jag tänkte ringa och prata lite med dem.

Har faktiskt tagit lite bilder idag :)
3 kommentarer:

 1. Hej!!

  Kul att du också börjat blogga :)
  Ja, jag ska ner i december är det tänkt iallafall.
  Ska ni dit också, eller?

  SvaraRadera
 2. Guud va fin han blivit :)

  Lycka till med din randiga buse! ;)

  Mvh
  Freak Le Chics Dutch Shepherds

  SvaraRadera
 3. Hej.
  Så kul o få se en kullbror till Jazza/Pluttan.
  Ska även bli kul o följa er då det även för mig är den första HH:n

  Mvh
  Annica

  SvaraRadera