torsdag 24 september 2009

Målbrottet?

Började dagen med en tur till klubben. Det finns nog inget bättre sätt att börja en dag på..
Jagger har börjat tränga mer och mer i friaföljet, fick lite tips på det idag som jag får testa. Så tråkigt när något sådant krånglar, bara till att gå tillbaka och rätta till.

Annars flyter det väl på som vanligt. Har börjat smida planer på att sätta igång den vackra damen som springer runt här, man kanske skulle kunna få upp henne i lyd II iaf :). Sen vi minskat på hund antalet hemma, 3-1=2, så har både jagger och felice börjat ta för sig mer och mer. Speciellt felice, vilken bitch hon blivit! Men det är väl hennes jobb som tik :).

Funderar på om hundar kan komma in i målbrottet? Jaggers skall lät inte alls som det brukar idag, och det var inte åt det positiva hållet. Det lät nästan som han satt något i halsen. Pratade med en som sa att det kunde vara något som satt sig på stämbanden.
Hjälpte kanske inte att jag lyssnat på en schäfer som hade ett skall som gjorde att marken skakade innan jag tog ut jagge :)

1 kommentar:

  1. Halloj, kolla en ev halsinfektion...ett tips på trängande hundar är att köra mycket vänster svängar och belöna utåt-snett bakåt en tid:) Vi ska träna på söndag (Jag & Sara) ska du komma ner och vara med? Kram

    SvaraRadera