onsdag 1 juli 2009

Tävlingsdebuten!

Då har vi satt fötterna på tävlingsplan för första gången. Efter jobbet packade jag och Jagger in oss i bilen för att åka till Åhus och debutera i lydnad klass I. Förväntningarna var inte höga då vädret inte stått på vår sida de senaste dagarna, det har varit för varmt. Då det var vår debut ihop och träningen varit si sådär så hade vi inga höga förväntningar på dagen, kunde vara kul att testa på bara. Tji fick vi! :) Platsliggningen gick lite sådär, han kom ihop lite med hunden som hamnade bredvid honom på vägen in. Denna låg sedan under hela platsliggningen och pep mot Jaggers håll. Jagge låg kvar men började krypa mot mig, något han visade i lördags också. Detta måste jobbas bort.

När det sedan var dags för vår tur på banan kände jag att det fick gå som det ville, det var bara kul att vara där. När jag sedan fick se den ena höga poängen efter den andra så kände jag att fan, vi kan nog ta hem detta :) och det gjorde vi! 173 poäng och en tredjeplats!!!! :) Helt otroligt!


Beviset, dålig kvalité men det finns där :)LinförighetHopp över hinder
Nu kommer vi fortsätta träna inför spåret så får vi väl ut i det nästa gång ;)
Grattis Sandra till ditt LP I!

6 kommentarer:

 1. Grattis till ett bra debutresultat!!!

  SvaraRadera
 2. Grattis!
  Det gick ju strålande!

  Mvh
  Sara & Duffy

  SvaraRadera
 3. STORT GRATTIS!!!! Du är såååå duktig!
  Stolt uppfödare:)

  SvaraRadera
 4. Weii så bra ni är! GRATTIS!!!

  SvaraRadera
 5. Wow, ingen dålig debut det där! Om jag och Doris har ett snitt på 7 (din sämsta poäng) i vår debut om en månad kommer jag att vara nöjd! Kan vi bara sätta apporten så kanske ;)

  SvaraRadera