söndag 7 juni 2009

Då har gossen blivit ett!

I tisdags fyllde min lilla pojke ett år. Kan inte förstå att tiden gått så snabbt! Känns som om att det vore igår jag satt och funderade på om jag verkligen skulle våga köpa en hund av sådan kaliber, men so far so good.

Det jag idag kan säga om Jagger är att han är en mycket lugn och trygg kille. Hans tidigare problem med tillgängligheten ser man knappt alls längre, det känns som om att han har växt i sig själv. Trots sin lugna attityd är han lätt att "få igång". Det är en hund som älskar att jobba och då framför allt med näsan, han kan nog bli en jätte bra spår hund om matte får rätt på sig själv vill säga :). Jagger har ett enormt föremålsintresse och även en stark kamplust.
Han är verkligen super kul att träna med då han har en så stor vilja att göra föraren till lags.
(Amatören talar om sin ögonsten :) )

Jag bara jublar över denna hund som vanligt :). Nej men jag kan nog inte påpeka tillräckligt många gånger vilken otroligt trevlig hund detta är, kan ev vara för att jag inte har så mycket att jämföra med :). Det känns synd att jag inte än har haft den tid jag önskat att lägga ner på vår träning men jag hoppas att det mycket snart kommer kommer en vändning. Husrenoveringen går sakta men säkert framåt och förväntas vara klart innan hösten, ska bli så otroligt skönt!

Vill än en gång tacka dig Marie för en fantastisk hund!

Tog lite bilder häromdan på underverket, tyvärr blev det inte några på oss i action men jag lovar att snart försöka fixa fram sådana också.
1 kommentar:

  1. Men...men...han ska ju vara valp! Låter som en härlig pojk!

    Kramar Lina

    SvaraRadera