onsdag 1 april 2009

Äntligen på plats!

Japp, nu bor vi i en trea i Hanaskog. Det är helt okej men det är lite ovant att bo i lägenhet, har aldrig gjort det innan. Känns som om att vi inte kommer stanna här allt för länge men det får duga så länge.

Jagger håller för tillfället på att bli könsmogen, inge vidare skoj kan jag lova! Hans tillgänglighets problem syns verkligen nu och det har även märkts rätt tydligt på honom här hemma. Funderade på att ta ut honom nu och tävla en lydnadsklass 1 men efter disskutioner och djupt övervägande valde jag att skuta upp det ett tag till. Även om han nu funkar ritktigt bra träningsmässigt så känner jag att jag hade kunnat göra honom en stor otjänst genom att utsätta honom för tandvisningen nu i en sådanhär känslig ålder. Så det kommer tyvärr dröja ett tag till tills ni får se oss på tävligsplanen :)

2 kommentarer:

 1. Håll ut!! Brorsan är dö-tradig han också...men det går över och förhoppningsvis kommer dom ut lite säkrare på andra sidan könsmognaden...
  Fortsätt bara träna på det han kan och släpp inte på kraven:)

  Kram Kram

  SvaraRadera
 2. Hejsan!

  Vad skönt att ni har kommit iordning lite mera, men trist att läsa om Jagger! Men han landar säkert när alla hormoner är på plats igen i den lilla kroppen!

  Jag var hemma med Enya i helgen, hon opererades akut i Fredags. Står att läsa om i bloggen!

  Ta hand om er!

  Kram

  SvaraRadera