torsdag 5 mars 2009

Sbk instruktör :)

Det har hänt en del här, eller snarare sagt ingenting :)
Jag och sambon har gått skilda vägar. Hur jobbigt det än är så känns det som att det var
rätt beslut att ta. Vi är fortfarande mycket goda vänner och han kommer alltid vara en stor del av Liams liv.

Detta har gjort att jag, liam och jagger nu bor hemma hos mamma och har gjort det i en vecka ungefär, pust! Verkligen jätte snällt av mamma att ställa upp så mycket som hon gör, min mamma är guld värld! Det är dock hemskt att behöva flytta hem igen när man bott hemifrån ett tag. Längtar nu tills vi får vår lägenhet, troligtvis i början på nästa vecka. Just nu så känns det som om att man väntar på att få börja livet igen.

Jaggers träning har blivit mycket lidande, den har tyvärr inte existerat :( På lördag blir det träning med gruppen sen planerar vi att komma igång igen så fort vi kommit till rätta, att träna bara för att det ska så vara när man mår dåligt är bara dumt. Vi kommer att bo på gångavstånd från göinge-broby brukshundklubb så det är inte helt fel. Synd att det inte är där jag har mina träningskompisar bara utan jag kommer få köra en bit för att träna med dem, dock inte mkt längre än jag gjort.

Har även fått äran att få vara med och instruera en allmänlydnadskurs på klubben :) får se vad man har att tillföra :) det ska bli jätte spännande och jag ser fram emot att få träffa de verse olika hundar.

Det var lite om vad som händer i mitt liv just nu. Hopppas att man snart kan komma på fötter igen och dra igång ordentligt med både träningen och även min utbildning!

2 kommentarer:

 1. Oj då, är det något som går tro...separationssjukan...hoppas att du inte är ledsen och att ni snart är på gång igen:)
  Kram kram
  Marie

  SvaraRadera
 2. Hoppsan!
  Inte kul när saker blir som de blir..
  Lycka till med allt

  SvaraRadera