lördag 27 december 2008

Förlåt!

Det var ett bra tag sen jag uppdaterade här nu. Ska bli lite bättre på det. Får väl ta och sätta upp det på min låånga lista över nyårslöften. Den sista tiden har bara varit katastrof känns det som. Jag har jobbat mer än jag är van vid (över 100 %), har varit dålig av och till hela tiden. Har haft en helt otrolig huvudvärk nästan var dag. Den kommer framåt eftermiddagen sen håller den i sig resten av dagen, så drygt. Detta har inneburit att Jaggers träning har blivit mycket lidande. Inget jag är stolt över men vad gör man. Jag vet att jag inte fixar av att träna hund när jag har huvudvärk så då är det bäst att bara låta bli.

Lite positiva saker har också hänt. Jag fick ju ett nytt jobb nu i november. Detta fick jag fram till nu i början på december sen fick vi se. För ett par veckor sedan fick jag reda på att jag kommer att få stanna iaf fram tills skolan slutar i sommar!! :) Det känns toppen! Mitt första ordentliga jobb. Jag har ju bara jobbat som timvikarie innan. Så jag kommer nu att jobba mån-fre från 8 till 2, helt otroligt. Ska bli skönt att äntligen kunna få lite struktur på vardagen och ha en ordentlig inkomst utan att behöva oroa sig om hur mycket pengar man kommer få nästa månad.

Så nu ska jag verkligen köra igång ordentligt med Jaggers träning. Fram tills nu har vi inte tränat så mycket "moment" utan fokusen har legat på att få en bra vardagslydnad. Nu känns det som om att han börjar bli allt mer mogen för nya utmaningar och jag ser verkligen fram emot att få jobba mer med honom. Han är jätte kul att träna med och vill hela tiden mer. Det gäller att passa sig så att man inte går för snabbt fram med honom.

Tanken är nu att vi ska lägga en stor fokus på spåret. Det är något som han tycker är jätte kul och det ska bli spännande att se hur han kommer att utvecklas där.

Hoppas att alla har haft en bra jul!

2 kommentarer:

 1. Välkommen tillbaka ;) (Men gör inte om det)
  ;)

  Grattis till jobbet :) Alltid skönt att ha försörjningen hyfsat klar!

  SvaraRadera
 2. Hej o tack för hälsningen.

  Grattis till jobbet.

  SvaraRadera