söndag 11 april 2010

Hundgård...

Nu byggs det hundgård för fullt! Med två stora hundar är består trädgården av lera var gång det varit lite dåligt väder så nu har vi äntligen tagit oss i kragen och på börjat arbetet som ska leda till att vi snart kan plantera lite nytt gräs. Änn så länge har vi hunnit fixa botten och gjutit fast stolparna, nu får de bränna ett par dagar så kan vi sätta nätet sen. Längtar sååå!

Dagen har även tillbringats i vad som förhoppningsvis kommer bli min framtida klinik. Efter många turer och prat om var jag ska jobba har jag nu kommit fram till att det får bli här hemma. Det är så svårt att jobba på andra ställen och passa in deras tider och rutiner, jag måste få jobba som jag vill och på ett sätt som passar mig. Jag har en klar bild av hur jag vill ha allt och det gör det inte lätt att få den att gå ihop när man jobbar med andra. Om några månader hoppas jag nu då på att få min egen lokal här hemma färdig, fram tills dess har jag ingen aning om hur jag ska göra :) Drömmer om att kunna köpa in en vibrationsplatta...

Tur att man har folk som ställer upp och tar hand om stackars Liam som annars hade haft mkt tråkigt nu när vi jobbar hela tiden. Idag har han varit hos Peters syster och tillbringat hela dagen med att köra cross.

2 kommentarer:

 1. Låter som en bra idé att jobba hemma om du ändå har möjligheten! Håller tummarna för dig!

  Vibrationsplattor är bra grejer det, använde en senast idag faktiskt. :)

  Ta hand om er och ha en härlig vår!

  Kramar!

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Kul att du är igång igen, både med bloggen och med hundträningen :)

  Har du möjligheten att jobba hemma så tycker ju jag att det vore att föredra? Det är få förunnat att ha den möjligheten.
  Lycka Till med allt, och jag instämmer med föregående skrivare:
  Ha en härlig vår!

  SvaraRadera