torsdag 11 februari 2010

Vad gör man när drömmarna blir verklighet...?

Kan inte förstå att det är sant, min stora framtids dröm har redan slagit in!
Har under en tid haft lite problem med tjejen jag hyr av utav olika anledningar och en dag
fick jag bara nog och sa upp kontraktet. Gjorde då en ren chansning och körde ut till en
av Kristianstads veterinärkliniker och frågade om de var intresserade av att hyra ut ett rum till mig. Fick till svar att de skulle fundera på det, OJ! Det har alltid varit min stora dröm och strävan att få jobba på en veterinärklinik i samråd med en BRA vet. I helgen fick jag ett samtal
om att jag var varmt välkommen! :) Åkte dit i veckan för att pratas vid och allt verkar bli super bra! Går nu allt vägen som det ska kommer jag om 3 månader att finnas på (enligt mig) en av taktens absolut bästa vet kliniker. Är såå lycklig!

Så vad gör man när man vaknar upp och inser att det där man drömde om och strävade efter nu faktiskt ska bli verkligt? Jo man jobbar vidare, hårdare än någonsin, och skapar nya drömmar :)Jagger och jag har haft ett stort uppehåll i träningen nu då mycket annat tagit all min tid och framför allt ork. Skönt är att Jagge verkar ha tagit detta väldigt bra, inga sönderbetna skor, telefoner, kläder... Planen är nu att vi ska komma igång snart igen, hoppas bara på att snön ska försvinna. Börjar få riktigt dåligt samvete nu, men hellre att vi tar en paus än att jag förstör allt vi byggt upp då mitt huvud inte riktigt funkat som det ska på den sista tiden..

Har hunnit fixa i den nya bilen lite och sätta in den nya fina buren. Är super nöjd med den, speciellt då jag kom hem och upptäckte att båda hundarna får plats samtidigt! Då den är så djup får de ordentlig plats även när båda är med, toppen! Så skönt nu när man kan packa bredvid buren och slippa ha allt i baksätet!
Det negativa med den nya bilen är att rutorna bak inte är tonade, det känns som om att det krävs på sommaren när man har hunden med. Har planer på att köpa solar plexius, vet inte om det är bra? Någon som vet?

2 kommentarer:

 1. Hello! Kikade inom här.. var längesen.. men kan i alla fall berätta att jag har Solar plexius till bilen och dom funkar kanoners! :)

  Lycka till!

  Mvh
  //Angelica och Hajen

  SvaraRadera
 2. GRATTIS GUMMAN!!! Det har du verkligen förtjänat! Som du har slitit! stor kram
  Marie

  SvaraRadera