söndag 17 januari 2010

Nytt år!

Japp då är det nytt år, igen! Tiden bara flyger iväg och jag hinner inte med!
Det är nu man ska se tillbaka till det förra året och se om man lyckats hålla alla de där fantastiska nyårslöften som man så dyrt och heligt lovat sig själv att hålla för att i år ska bli det år då jag ska ändra mitt liv och allt ska bli så bra! I år gäller det!
Nope inte i år heller.. Roligt för samtidigt som man sitter och går igenom sina misslyckanden man hade förra året så smider man samtidigt planer om vad man ska lova för det framtida året, vilket ofta brukar vara samma saker som innan och gärna någon sak till.
Man får väl hoppas att man ett år ska lyckas iaf! :)
En resumé får det kanske bli av det förra året då..
MH:t är avklarat med ett sådär resultat, vissa saker funderar jag fortfarande över men i det stora hela är jag nöjd. Helt klart en hund som passar mig!
Vi har även debuterat på lydnadsplan vilket resulterade i en uppflyttning, är mkt nöjd över det!

Vi provade också på våra chanser i spåret, vilket gick mindre bra. Anledningarna till detta är nog många. Dels befann sig Jagger just då i sin värsta mognadsperiod (om jag får säga det själv) och dels (troligtvis den allra största anledningen) hade jag precis gått in i väggen, som de så fint kallar det. Är dock super nöjd med resultatet med tanke på omständigheterna!

Jag har även i år hunnit ta min examen samt startat mitt företag. Änn så länge har det gått bra och det ska bli jätte spännande att se vart det bär av i framtiden.

Vad har jag hunnit med på det nya året då? På hundfronten har det stått still ett tag just nu, inte för att jag tappat intresset (absolut inte!) utan snarare för att jag haft så mycket i huvudet nu med nystarten av företaget och mitt tillfrisknande. Jagger har klarat detta bättre än väntat, precis som han kännt att matte inte varit okej. Nu börjar jag dock se lite tendenser till att klättra på väggarna. :)
Har även hunnit kvadda den där fina bilen som jag köpte förra året :( Förra veckan när det var så mycket slask på vägarna fick jag och Liam kast på bilen och for rakt in i en lyktstolpe! Men trots att bilen blev skrot klarade sig jag och Liam helt oskadda, tack gode gud! Blev såå rädd då jag såg hur Liams sida var påväg rakt emot stolpen! En syn som klistrats sig fast! Vi måste haft änglavakt!Igår redan var vi och hämtade vår nya bil, i gbg. En likadan, fast nyare (03) och askguld. Mycket fin! Kan lova att jag tar mig fram mycket försiktigt på vägarna i framtiden!

Imorgon bär det av till Karlskrona där jag ska hämta hem en ny hundbur till bilen :) Då jag så gott som alltid bara har Jagger med ska jag nu byta till en enkelbur istället, vill ha plats med alla leksaker, spårlinor, selar mmm! Dessa har tidigare fått ligga i baksätet, inte jätte skoj på en ljus klädsel vill jag lova.

Så nu har jag en dubbelbur till salu om någon skulle vara sugen. En jätte fin JIA bur! Är super nöjd med den men som sagt vill jag byta till en enkel.

Planerna inför 2010 då? hmm.. :) Har så klart en del planer, först och främst väntar röntgen då Jagge fyller 2 år (redan!?) Anledningen till att jag väntat är för att jag vill att han ska vara färdig växt. Sedan har vi det där spåret som egentligen skulle varit klart! Men vi tar allt i vår takt, just nu handlar allt om att skapa rutiner.. Har ju lite planer som utanför hunderiet också.. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar