måndag 30 november 2009

Moster, dipl, tävl...

En liten uppdatering hade kanske varit lägligt.. :)
Det har hänt lite saker sen sist känns det som. Blev moster förra veckan, närmare bestämt den 24 november. Det blev en liten gosse, såå söt! Så nu är det fullt upp i familjen igen :)

Blev varslad från mitt jobb - fick ett nytt. Blev lite väl mycket så jag blev sjukskriven. Mår bättre nu och ska försöka satsa enbart på företaget, får hoppas att det ska gå bra. Får nycklarna till min nya lokal imorgon och de första kunderna där är inbokade på onsdag, ska bli sååå kul! Ser verkligen fram emot detta, kan helt klart säga att detta kommer bli det roligaste jag gjort i hela mitt liv.
Gick ut skolan nu i helgen. Nu är de två åren slut och jag kan titulera mig som dipl Hund och Hästfysioterapeut! Helt klart en dröm som blivit sann. Har än inte förstått att det är sant åren har gått så snabbt, för snabbt! Så i helgen har det firats med champagne och en liten mini semester hos min bästa kompis i gbg. Nu ska bara två ramar inhandlas sen kommer de vackra diplomen att pryda väggarna i lokalen.
Besökte även huvudstaden några dagar i början på månaden. Påbörjade ännu en utbildning, denna gången till hundmassör på axelssons. Hoppas kunna avsluta denna i juli. Ska bli jätte skoj att gå denna också! Så är det någon som vill ge sin hund en massage så bara ring, kan nu under en tid erbjuda gratis massage.
Mitt i allt detta hann jag och Jagger även med att göra vår debut i apellen! Blev tyvärr inte så lyckad, vi blev godkända men målet var ju att klara uppflyttningen nu innan jul. Måste dock säga att jag ändå är ganska nöjd. Spåret fixade vi bra 8,5 och 9. Jag höll honom lite för hårt i en vinkel då jag var rädd att han skulle gå in i grannens spår, de låg ganska nära. Budföringen var ganska skoj, Jagge ville inte lämna mottagaren. För att vara jagger var detta ju jätte bra! Det bevisar ju bara ännu en gång att hans tillgänglighet gått framåt, nu behöver vi bara träna på att det inte är ok att hälsa på alla hela tiden vilket nu har blivit ett litet problem. När sedan lydnaden satt igång gick det bara utför :) Inte så konstigt då jag hade allt annat i huvudet och kunde helt enkelt inte koncentrera mig, kan ju då inte förvänta mig att hunden gör det. Domarna kom fram och sa att "vi ser att han kan momenten och det ser riktigt snyggt ut emellanåt men.." så är det väl när man har så mycket annat i huvudet. Bara till att ta friska tag i vår istället!
Träningen har legat nere ett tag nu just för att jag inte kunnat koncentrera mig, idag börjar det kännas mer stabilt och jag tänkte köra till klubben ikväll så får vi se hur det går.
Har hunnit fylla 21 också! :)
Grattis till Patrik till uppflyttningen ur lägre klass spår. Stort grattis även till Magnus och Gonzo till uppflyttningen ur lägre spår och skydd!

2 kommentarer:

 1. Hej Gumman, du är så himla duktig! Stressa inte ihjäl dig nu,din hund har potential och du är så bra med honom, tack vare din fina hantering har han blivit en stor och duktig kille. Ni hinner tävla i mååååånga år ännu.
  Grattis i efterskott till både examen, tävlingen och födelsedagen! Jag är ju klantig som inte berömt dig i bloggen!!
  STOR KRAM

  SvaraRadera
 2. GRATTIS GRATTIS DUKTIGA MALIN!!
  Du är bara såå duktig!
  21 år och redan egen företagare!

  SvaraRadera